Gépinfo
Gépinfo

AgrárgépShow – Ilyet még biztosan nem látott a Magtár Kft. standján!

AgrárgépShow – Ilyet még biztosan nem látott a Magtár Kft. standján!

Agrofórum Online

A MAGTÁR Kft. 2016 decemberétől a STEYR traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal, és ezáltal teljes terméktámogatással rendelkező hazai forgalmazója. Így igazi újdonságként ezeket a PRÉMIUM kategóriás traktorokat tekinthetik meg az érdeklődők az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon, az„A” pavilon 101. standjánál.

A CNH Industrial cégcsoporton belül a STEYR traktorok a mai kor követelményeinek minden tekintetben megfelelnek, és élen járnak az innovációk területén. Erre kiváló példa a STEYR CVT fokozatmentes váltó kifejlesztése is, amely jelentős mechanikus és alacsony hidraulikus hajtás összetételéből adódóan az ilyen váltók között a legkisebb veszteséggel, hatékonyan tud a talajművelésben helytállni. A CVT sebességváltót 130 LE-től 300 LE-ig szereli be traktoraiba a gyár, 0-40 km/h ECO, illetve  0-50 km/h kivitelben. Gyakorlatilag nincs olyan szántóföldi munkaművelet, ahol a CVT hajtóművel ne tudna a gazdálkodó a legoptimálisabb motorfordulattal és munkasebességgel dolgozni, hiszen a terepviszonyok és a munkagép elvárásai szerint nagyon rugalmasan illeszthető és pillanatnyi igény szerint változtatható mindkét jellemző. A STEYR traktorok már alapkivitelben is magas felszereltségi szintet, robusztus, tartós felépítést képviselnek. A több ezer európai gazdálkodó körében használt kisebb, 58-165 LE kategóriák ugyancsak népszerűek, egyszerű kezelhetőségüknek, megbízhatóságuknak és értékálló minőségüknek hála. A MAGTÁR Kft. standjánál a STEYR traktorcsalád egy-egy prémium modelljét állítja ki az AgárgépShow idején: Profi, Terrus CVT, CVT, Kompakt és Multi.

A látogatók először tekinthetik meg a MAGTÁR Kft. standjánál a SUMO talajlazítót is, mely az Egyesült Királyság első számú egymenetes talajművelő gépe. A munkaeszköz különlegessége, hogy egy menetben tudja a talajt akár magágy minőségig megművelni. Ugyanakkor a SUMO Trio-val sekély lazítást is végezhetünk, amely művelet talajkímélő és nedvességmegőrző volta miatt kedvező lehet az olajrepce vetése előtt. A Sumo Trio egy kiváló munkagép, amely lehetővé teszi a megfelelően visszatömörített magágy elkészítését akár egy menetben a legnehezebb talajtípusokon is, ezzel jelentős megtakarításokat eredményezve a hagyományos rendszerekkel szemben.

Az utóbbi időben elérhetővé vált pályázati lehetőségek miatt az öntözés is különösen előtérbe került, ezért a MAGTÁR Kft. kifejezetten a támogatásokban kihangsúlyozott víz- és energiatakarékos rendszerek bemutatására törekszik az idei AgrárgépShow-n. Ennek megfelelően mind a mobil-, mind az önjáró öntözőrendszerek területén a korszerű öntözést biztosító csúcstechnikát állítja ki. A BRIGGS öntözőkonzolok világszerte a mobil öntözés csúcsát jelentik, akárcsak az amerikai REINKE gépei az önjáró gépek piacán. Mindkét gyártó termékei kizárólag a MAGTÁR Kft. kínálatában találhatók meg, és az idei AgrárgépShow-n testközelből is megtekinthetők.

A Magtár Kft. munkatársai szeretettel várnak minden érdeklődőt az AgrárgépShow ideje alatt az „A” pavilon 101 standjánál. Jöjjön el Ön is!

(Magtár Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Elképesztő ütemben fejlődik a Lemken és a Krone közös autonóm gépe

2024. március 27. 08:10

Nem kérdés, hogy az autonóm gépek jelentik a mezőgazdaság jövőjét, egyrészt a nagyobb hatékonyság elérése, másrészt pedig a máris égető munkaerőhiány miatt. Két német nagyágyú, a Lemken és a Krone is összefogott ezen a téren.

A 120 LE-t is megugorja az Iseki eddigi legnagyobb traktora

2024. március 25. 14:10

Nagy nyomatékú, kis fogyasztású Deutz motorral szerelték fel a japán Iseki eddigi legnagyobb traktorát, amely már 120 LE fölötti teljesítményű.

Kisebb pázsitokhoz való robotfűnyírók jelentek meg

2024. március 25. 08:10

A Robomow két új, kisebb gyepfelületre tervezett RKS-modellel bővíti a már sikeres RK-sorozatát.

Ez a Toyota pickup 2,6 millió kilométer után ment nyugdíjba

2024. március 24. 16:10

Tizenhat év alatt hétszer tette meg a Föld és a Hold közötti távolságot egy Toyota pickup az Egyesült Államokban, története azonban nem csak az extrém futásteljesítmény miatt érdekes.

Ittas vezetés: személygépkocsi ütközött traktorral

2023. október 26. 09:10

25-ször nagyobb az esélye, hogy balesetet okoz, aki részeg, mint aki józanul ül a volán mögé.

CASE IH traktorok lepték el a békéscsabai repülőteret

2018. június 25. 12:03

2018-ban is nagy érdeklődés kísérte az Agro-Békés Kft. nyílt napját a békéscsabai repülőtéren. A munkagépek mellett természetesen a CASE IH traktorok és kombájnok álltak a középpontban.

Gépészet Képgaléria Videó

Traktorvezetői jogosítvány: egyelőre nem vezetik be az Európai Unióban

2024. március 6. 15:10

Az Európai Parlament egy módosítással elvetette, hogy a traktort vezetőknek egységes vizsgakövetelmények alapján kelljen jogosítványt szerezniük.

Önvezető megoldások Case IH-val és New Hollanddal

2018. április 10. 16:43

Az Autonomous Solutions, Inc. (ASI) együttműködésre lépett a Case IH és a New Holland gyárakkal, hogy kipróbálhassa a technológiáját két kísérleti programban - kaliforniai nagyüzemi termelőknél.