Gépinfo
Gépinfo

Austro Diesel: Antarktiszon kipróbált technikát a magyar gazdaságokba

Austro Diesel: Antarktiszon kipróbált technikát a magyar gazdaságokba

Agrofórum Online

A Massey Ferguson az MF 5610-es különleges kiadásával ünnepli a világszerte milliók által követett „Antarctica2“ Déli-sarkra indított expedíciót. A traktorok már elérhetők a magyar piacon is.

A Massey Ferguson az MF 5610-es különleges kiadásával ünnepli a világszerte milliók által követett „Antarctica2“ Déli-sarkra indított expedíciót. A traktorok már elérhetők a magyar piacon is.

2014 decemberében a „traktoroslány“ Manon Ossevoort érte el a világon először hagyományos kerekes traktorral a Föld legdélebbi pontját. Ezzel az MF 5610 történelmet írt. Az expedíció a Sir Edmund Hillary által 1958-ban vezetett vállalkozás nyomvonalát követte, amely anno a Massey Ferguson TE20 traktor segítségével az első sikeres kísérlet volt a Déli-sark meghódítására.

Az MF 5610 Antarctica 2 kiadása az egyedi felszereltségen kívül megalkuvás nélküli teljesítményt, megbízhatóságot és robosztusságot kínál. Ezek pontosan olyan jellemzők, amelyek az Déli-sarkon és az ön gazdaságában is elvárhatók.

A 105 LE-s AGCO POWER (SISU) motorokkal, karakteres lejtős motorháztető kialakítással, rendkívül egyszerű kezelhetőséggel, valamint csúcs hatékony Dyna-4-es váltókkal az MF 5610 egy tökéletes mindenes traktor. Ideális homlokrakodóval való munkavégzésre, állattenyésztésbe és szántóföldi munkákra egyaránt.

MF Antarctica 2 speciális kiadás – egyedülálló felszereltség és exkluzív külső

Az egyedi limitált felszereltség olyan elemeket tartalmaz, amelyek a Déli-sarkot megjárt traktorra is fel voltak szerelve és tovább növelik a gépek értékét, javítják a kényelmet, biztonságot. Az ext-rák között olyan szempontok voltak előnyben, amelyek szükségesek egy 5.000 km hosszú út alatt a legkeményebb körülmények között, gyakorlatilag egyedül a világ végén.

Az MF 5610 Antarctica 2 speciális kiadás limitált darabszámú széria és a majdani használtkori értékesítésnél is nagy érdeklődésre tarthat számot különlegessége végett.

Az MF 5610 Antarctica 2 megkülönböztető jegyei:

• Dyna-4 váltó AutoDrive funkcióval
• Légrugózású „SuperDeluxe“ vezetőülés
• Mechanikus fülkerugózás
• Munkalámpa csomag 6 led lámpával
• 540/540E/1000 teljesítményleadó tengely
• Massey Ferguson Premium Off-Road Audio szórakoztató központ
• Hátsó ablaktörlő
• Különleges festés
• AgCommand automatakormányzási rendszer előkészítés
• Antarctica 2 kezelői csomag
• Trelleborg gumizás alapfelszereltségben
• Légkondicionáló

Hogy a modellcsalád még teljesebb csomagban legyen elérhető, nagyon kedvező finanszírozási lehetőséget biztosít a géphez az expedíció szponzora, az AGCO Finance.

(Austro Diesel)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Elképesztő ütemben fejlődik a Lemken és a Krone közös autonóm gépe

2024. március 27. 08:10

Nem kérdés, hogy az autonóm gépek jelentik a mezőgazdaság jövőjét, egyrészt a nagyobb hatékonyság elérése, másrészt pedig a máris égető munkaerőhiány miatt. Két német nagyágyú, a Lemken és a Krone is összefogott ezen a téren.

A 120 LE-t is megugorja az Iseki eddigi legnagyobb traktora

2024. március 25. 14:10

Nagy nyomatékú, kis fogyasztású Deutz motorral szerelték fel a japán Iseki eddigi legnagyobb traktorát, amely már 120 LE fölötti teljesítményű.

Kisebb pázsitokhoz való robotfűnyírók jelentek meg

2024. március 25. 08:10

A Robomow két új, kisebb gyepfelületre tervezett RKS-modellel bővíti a már sikeres RK-sorozatát.

Ez a Toyota pickup 2,6 millió kilométer után ment nyugdíjba

2024. március 24. 16:10

Tizenhat év alatt hétszer tette meg a Föld és a Hold közötti távolságot egy Toyota pickup az Egyesült Államokban, története azonban nem csak az extrém futásteljesítmény miatt érdekes.

Megfelelő intenzitással dolgoznak a mezőgazdasági járművek

2020. április 2. 14:40

Az i-Cell az elmúlt két hét adatainak elemzése során arra jutott, hogy az ügyfelei közé tartozó mezőgazdasági vállalkozások haszongépei a tavalyi év hasonló időszakában tapasztaltak szerint dolgoznak a földeken.

Elítélték a balesetet okozó traktorost, mert nem takarította le az útról a sarat

2018. október 12. 06:13

A sárfelhordáson egy arra közlekedő autó megcsúszott, és az út melletti vízelvezető árokba borult. A baleset következtében az autóban jelentős kár keletkezett.

Videó a jövő és a jelen legjobb traktorairól - Robottraktorok és drónok Hannoverből

2019. november 26. 17:41

Az Agritechnica alatt a látvány- és márkakavalkádban egyértelműen kiemelkedtek az olyan gépek, amelyek a erőteljes mezőgazdaság átalakulását vetítették előre.

Gépészet Videó

CLAAS XERION hevederes járószerkezettel és Stage V motorokkal

2020. március 24. 14:33

A XERION 4200 motorteljesítménye csaknem 30 lóerővel nőtt 462 lóerőre (340 kW). Ez azt jelenti, hogy a traktor szignifikánsan nagyobb teljesítménytartalékkal rendelkezik a kiegészítő egységek, mint például a teljesítményhidraulika meghajtására, ami hígtrágya kijuttatásakor fontos.