Bulvár
Bulvár

Egy óra traktorvezetést születésnapra?

Egy óra traktorvezetést születésnapra?

Agrofórum Online

Egy internetes oldalon találtunk rá a "Traktor vezetés" születésnapi meglepetésre. Egy órás hamisíthatatlan vidéki élmény?

A legtöbb gazdálkodó folyamatosan figyeli az időjárás-előrejelzéseket, a terményárakat, nagy körültekintéssel választja ki a vetőmagot, a növényvédőszert, a műtrágyát. Van azonban, aki mindezek mellett másban is hisz…

A meglepkek.hu oldalon találtunk rá a „Traktor vezetés” születésnapi meglepetésre. A hirdetés szerint  „ha az ünnepelt a lakótelepi betondzsungelben nőtt fel, ahol csak dokumentumfilmen látott mezőgazdasági vontatót, akkor itt az ideje, hogy belekóstoljon, milyen egy John Deere traktort vezetni, és dolgozni a munkagéppel”.

Mint kiderül, a vidám hangulatú traktorvezetés résztvevője Somogyaszaló külterületén találkozhat a tapasztalt oktatóval, aki 10-15 perces elméleti oktatást követően bevezeti a traktorvezetetés rejtelmeibe az ajándékozottat.

„Az 1 órás hamisíthatatlan vidéki élmény, a traktorvezetés során nem csak jobbra-balra robog a traktorral az illető, hanem az aktuális mezőgazdasági munkálatokba is bevonjuk” – írják az ajánlóban. A képek tanúsága szerint ráadásul nem csak traktort, de akár kombájnt is lehet vezetni a különleges turisztikai fogás során. Ha bármely gazdálkodó olvasónk nem unja a traktorozást a saját gazdaságában, akkor 24 990 Ft-ért egy órára bármikor elmehet Somogy megyébe John Deere traktort vezetni egy kicsit.

Ráadásul még videót is találni az oldalon…

(Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Így kell orchideát nevelni vízben

2024. március 25. 07:10

Az orchideanevelés komoly kihívás mindazoknak, akik úgy hiszik, könnyű dolguk lesz a növényükkel, hiszen csak egy orchideatáp kell hozzá, és aztán folyton nyílnak majd a virágok.

A „marhahúsrizst” tekintik a jövő fehérjeforrásának dél-koreai tudósok

2024. március 19. 09:10

Dél-koreai kutatók marhahússejteket szaporítanak rizsszemekben. Ez szerintük fenntartható, megfizethető és környezetbarát húspótló fehérjeforrás lehet, és helyettesítheti a hústermelés céljából tenyésztett szarvasmarhákat.

Mohairtó csodaszer egyenesen a hűtőből

2024. március 18. 14:10

A moha nemcsak a fűben, de akár a teraszburkolaton vagy a betonon is megjelenhet. Mutatunk egy megoldást ellene, amely a legtöbb hűtőszerkényben vagy spájzban megtalálható.

Meghökkentő: nitrogént töltenek a chipses zacskókba

2024. március 18. 11:10

Sokan csóválják a fejüket, amikor megvásárolnak egy nagy zacskó chipset, és csak az alján zörög valamennyi a sós finomságból. Pedig éppen a fogyasztó érdekeit szolgálja ez a fajta csomagolás.

Így égett ki egy 30 ezer eurós traktor

2020. szeptember 24. 07:32

Összesen körülbelül 30 000 euró, azaz mintegy 11 millió forintnyi vagyoni kár keletkezett a beszámolók szerint.

Ismét bővült a hazai traktorpiac

2020. november 6. 14:36

Októberben 257, az első tíz hónapban összesen 2525 új traktort helyeztek forgalomba Magyarországon – derült ki a Datahouse adatiból.

Nem volt necces! - Veterán traktorra ült a teniszcsillag

2018. október 23. 08:52

A kaliforniai Laguna Seca Raceway-en tartott Porsche-versenyautó találkozón az ötszörös Grand Slam-győztes, olimpiai ezüstérmes Sarapova meglovagolt egy Porshe Junior traktort, amely igazi ritkaságnak számít.

Lopott traktorral, részegen menekült egy magyar fiatal Németországban

2018. április 18. 14:33

A 21 éves férfi egy farmról tulajdonította el a járművet, majd behajtott egy istállóba, ahol mezőgazdasági eszközöknek ütközött.