Gépinfo
Gépinfo

Garantált élmények az AgrárgépShow kiállításon

Garantált élmények az AgrárgépShow kiállításon

Agrofórum Online

Közeleg a legnagyobb hazai mezőgazdasági kiállítás, melyet minden év január utolsó hetén rendeznek meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A hatalmas és látványos standdal készülő AXIÁL Kft. 2018-ban is szeretettel várja a látogatókat.

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége által rendezett AgrárgépShow kiállítás az elmúlt évek hagyományaihoz hűen az AGROmashEXPO, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet eseményekkel egy időben, január végén kerülnek megrendezésre. Az érdeklődők input-gépesítés-logisztika témakörben ismerkedhetnek meg több mint 300 kiállító termékével, újdonságával, melyeknek a Hungexpo Budapesti Vásárközpont közel 40.000 négyzetméteren ad teret.

A 2018. január 24. és 27. között tartó rendezvények egyik legnagyobb kiállítója ismételten a bajai központú AXIÁL Kft. lesz, amely vállalkozás a Hungexpo pavilonja közül egyet, az 5000 négyzetméteres D pavilont gépeivel, termékeivel tölt meg. A kiállítói standon láthatók lesznek az AXIÁL Kft. által forgalmazott legnépszerűbb, illetve legújabb típusok, melyek közül nem egy hazánkban ekkor debütál először. A programok közül idén sem hiányozhat a szervizverseny vagy az 5-let Show, melyet naponta kétszer mutatnak be 11:00 és 14:30 órai kezdettel.

Ahogy minden évben, úgy idén is új tematikával várják a látogatókat. Legutóbb a vállalkozás a megújult AXIÁL applikációra, előtte pedig a 25 éves jubileumára utalva építette fel a stand dekorációját, 2018-ban pedig a vevőszolgálatát, a folyamatosan fejlesztett alkatrész- és szervizhálózatát helyezi előtérbe. A vállalkozás azért döntött a vevőszolgálat tematika mellett, mert filozófiája szerint ma már nem elég egyszerűen üzleteket létrehozni és értékesíteni, hanem korszerű szolgáltató központokkal kívánják támogatni partnereiket, akikkel a vásárlás után sem ér véget az együttműködésük. Az AXIÁL Kft. az elmúlt években több új és felújított telephelyet adott át, ezek sorához csatlakozik 2017. december 19-én a békéscsabai központ is, ahol jelenleg a szervizműhely felújítása zajlik. A nagyszabású beruházásoknak köszönhetően az országban immáron 19 AXIÁL Ponton várják partnereiket, melyet ki fognak hangsúlyoznak a januári rendezvényen is.

A 2018-as AgrárgépShow kiállításon változik a pavilon berendezése is a színpad jobb láthatósága és az AXIÁL Shop egyszerűbb megközelítése végett. „Mindig meg kell újulni, hogy fenntartsuk a látogatók érdeklődését. Kollégáinkkal nemcsak azért járunk nemzetközi kiállításokra, mint például a hannoveri Agritechnica vagy a párizsi SIMA rendezvényre, hogy a gépgyártók innovációit Magyarországra hozzuk, hanem azért is, hogy ötleteket merítsünk a látottakból. Egy érdekes interaktív fal, egy izgalmas nyereményjáték, egy dekoratív pult, egy lenyűgöző showműsor olyan látványelemek lehetnek, melyekre évekkel később is emlékeznek. Tudjuk, hogy ezekkel a pluszokkal élményt adunk az embereknek és garantáljuk, hogy a 2018-as rendezvényen nem lesz hiány élményekből.” – nyilatkozta Umenhoffer Péter, az AXIÁL Kft. marketingigazgatója.

(AXIÁL Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Elképesztő ütemben fejlődik a Lemken és a Krone közös autonóm gépe

2024. március 27. 08:10

Nem kérdés, hogy az autonóm gépek jelentik a mezőgazdaság jövőjét, egyrészt a nagyobb hatékonyság elérése, másrészt pedig a máris égető munkaerőhiány miatt. Két német nagyágyú, a Lemken és a Krone is összefogott ezen a téren.

A 120 LE-t is megugorja az Iseki eddigi legnagyobb traktora

2024. március 25. 14:10

Nagy nyomatékú, kis fogyasztású Deutz motorral szerelték fel a japán Iseki eddigi legnagyobb traktorát, amely már 120 LE fölötti teljesítményű.

Kisebb pázsitokhoz való robotfűnyírók jelentek meg

2024. március 25. 08:10

A Robomow két új, kisebb gyepfelületre tervezett RKS-modellel bővíti a már sikeres RK-sorozatát.

Ez a Toyota pickup 2,6 millió kilométer után ment nyugdíjba

2024. március 24. 16:10

Tizenhat év alatt hétszer tette meg a Föld és a Hold közötti távolságot egy Toyota pickup az Egyesült Államokban, története azonban nem csak az extrém futásteljesítmény miatt érdekes.

Nem gond többé a nitrátjelentés - Így csökkentheti gazdasága adminisztrációs terheit

2019. február 21. 08:13

A FARMDOK egy nyilvántartásvezető- és kezelő szoftver, ami jelentősen csökkenti a termelők adminisztrációs terheit, gyakorlatilag kiváltja a régi táblatörzskönyvet.

Gépészet Videó

Kombájn, traktor, rakodógép, permetezőgép, fejőrobot - Ezekkel vár az Axiál az AgrárgépShow-n!

2019. január 13. 08:59

A hagyományokhoz hűen az AXIÁL Kft. 2019. január 23. és 26. között ismét megrendezi 5-let Show névre keresztelt színpadi produkcióját.

A szója a zöldítésen kívül is csábító a gazdáknak

2018. március 12. 19:39

A Karintia Kft. tapasztalatai szerint a szójatermesztésben nem lesz jelentős változás, a bioszójával kevesen fognak próbálkozni, a zöldítést pedig más módon oldják meg a termelők.

Nem lesz AGROmashEXPO sem januárban!

2020. november 13. 17:02

Ahogyan az várható volt, nem lehet megrendezni az AGROmashEXPO-t sem a megszokott időben.