Bulvár
Bulvár

Gázolajat loptak volna, de a vadász rajtakapta őket

Gázolajat loptak volna, de a vadász rajtakapta őket

Agrofórum Online

Lopás miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság egy 30, és egy 27 éves udvari férfi ellen, akik egy sátorhelyi mezőgazdasági telepről loptak gázolajat.

Lopás miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság egy 30, és egy 27 éves udvari férfi ellen, akik egy sátorhelyi mezőgazdasági telepről loptak gázolajat még augusztus 23-án éjjel.

A gyanúsítottak egyike éppen társa közelben várakozó gépkocsijához vitte a lopott gázolajat, amikor egy helyi vadász megzavarta őket, ezért a kannának hátrahagyva elhajtottak a helyszínről. Nem jutottak azonban messzire, mert a rendőrök percekkel később elfogták őket.

Az eltulajdonított majdnem 40 liter gázolajat a rendőrök lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának. A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

(police.hu)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Így kell orchideát nevelni vízben

2024. március 25. 07:10

Az orchideanevelés komoly kihívás mindazoknak, akik úgy hiszik, könnyű dolguk lesz a növényükkel, hiszen csak egy orchideatáp kell hozzá, és aztán folyton nyílnak majd a virágok.

A „marhahúsrizst” tekintik a jövő fehérjeforrásának dél-koreai tudósok

2024. március 19. 09:10

Dél-koreai kutatók marhahússejteket szaporítanak rizsszemekben. Ez szerintük fenntartható, megfizethető és környezetbarát húspótló fehérjeforrás lehet, és helyettesítheti a hústermelés céljából tenyésztett szarvasmarhákat.

Mohairtó csodaszer egyenesen a hűtőből

2024. március 18. 14:10

A moha nemcsak a fűben, de akár a teraszburkolaton vagy a betonon is megjelenhet. Mutatunk egy megoldást ellene, amely a legtöbb hűtőszerkényben vagy spájzban megtalálható.

Meghökkentő: nitrogént töltenek a chipses zacskókba

2024. március 18. 11:10

Sokan csóválják a fejüket, amikor megvásárolnak egy nagy zacskó chipset, és csak az alján zörög valamennyi a sós finomságból. Pedig éppen a fogyasztó érdekeit szolgálja ez a fajta csomagolás.

Egy esemény, ahol az agrármérnök együtt focizik a vadásszal, a borász meg fut

2019. szeptember 20. 08:03

A sportnapon összesen nyolc sportágban próbálhatják ki magukat a benevezettek, a mozgás mellett pedig jut idő a szórakozásra is.

Februárban újra Budapesten gyűlnek össze az ország vadászai

2019. január 12. 12:46

Február 7. és 10. között a HUNGEXPO ad otthont a FeHoVa - Fegyver, Horgászat és Vadászat Nemzetközi Kiállításnak, amely ismét számos újdonsággal várja az érdeklődőket.

Szarvasbőgés - A határzár miatt bajban a vadgazdálkodók

2020. augusztus 31. 06:50

A koronavírus miatt bevezetett határzár miatt szeptember 1-jétől, a szarvasbőgés kezdetétől külföldi vendégeket a vadásztársaságok, erdőgazdaságok sem fogadhatnak.

Mulcsozó robot, terepjáró és favágó verseny - A magyar vadászok legnagyobb seregszemléje

2019. február 16. 06:37

Látványos favágó verseny, terepjárók és vadászpuskák, kapitális trófeák, szebbnél szebb preparátumok. Videó a magyar vadászok legnagyobb seregszemléjéről.

Életmód Videó