Bulvár
Bulvár

Így vonult fel traktorokkal a Mikulás Hajdúböszörményben (KÉPEK)

Így vonult fel traktorokkal a Mikulás Hajdúböszörményben (KÉPEK)

Agrofórum Online

A Mikulás az idei évben Zetor, Valtra, John Deere és MTZ traktoron érkezett Hajdúböszörménybe.

A Mikulás az idei évben Zetor, Valtra, John Deere és MTZ traktoron érkezett Hajdúböszörménybe. A Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület a Tractor Pulling népszerűsítése érdekében szervezte meg a nem mindennapi felvonulást december 3-án. A feldíszített erőgépek képeken.

Az alábbi fotók megjelentetéséhez a gaborapu.hu járult hozzá.

(Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Így kell orchideát nevelni vízben

2024. március 25. 07:10

Az orchideanevelés komoly kihívás mindazoknak, akik úgy hiszik, könnyű dolguk lesz a növényükkel, hiszen csak egy orchideatáp kell hozzá, és aztán folyton nyílnak majd a virágok.

A „marhahúsrizst” tekintik a jövő fehérjeforrásának dél-koreai tudósok

2024. március 19. 09:10

Dél-koreai kutatók marhahússejteket szaporítanak rizsszemekben. Ez szerintük fenntartható, megfizethető és környezetbarát húspótló fehérjeforrás lehet, és helyettesítheti a hústermelés céljából tenyésztett szarvasmarhákat.

Mohairtó csodaszer egyenesen a hűtőből

2024. március 18. 14:10

A moha nemcsak a fűben, de akár a teraszburkolaton vagy a betonon is megjelenhet. Mutatunk egy megoldást ellene, amely a legtöbb hűtőszerkényben vagy spájzban megtalálható.

Meghökkentő: nitrogént töltenek a chipses zacskókba

2024. március 18. 11:10

Sokan csóválják a fejüket, amikor megvásárolnak egy nagy zacskó chipset, és csak az alján zörög valamennyi a sós finomságból. Pedig éppen a fogyasztó érdekeit szolgálja ez a fajta csomagolás.

Itt a Deutz-Fahr új 6-os szériája: ezek már nem is traktorok!

2023. december 5. 09:10

A modern mezőgazdaság kihívásaira választ adó csúcstechnológiás erőgépek a Deutz-Fahr új generációs 6-os szériájú traktorai, amelyeket a közelmúltban mutattak be az Agritechnicán.

Massey Ferguson prémium traktor akció – csak március 28-ig!

2024. március 12. 09:10

Akár 8.000 EUR + ÁFA azonnali kedvezmény 105-305 lóerő közti készletes erőgépekre.

Az AXIÁL termékei újabb elismeréseket kaptak

2023. december 14. 16:40

Kihirdették a budapesti HUNGEXPO-n 2024. január 24-27. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállítás termékfejlesztési pályázatainak győzteseit, melyek között az AXIÁL termékei is megtalálhatók.

A Zetor teljesen felforgatta egy nyugati állam mezőgazdaságát

2024. január 11. 10:10

A rendszerváltás előtt a Zetor az MTZ mellett a leggyakoribb traktormárka volt Magyarországon, de alighanem az egész keleti blokkban. Ki gondolta volna, hogy egy nyugati állam mezőgazdaságát is sikerült felforgatniuk a gépeikkel?