Bulvár
Bulvár

John Deere traktorok a gyomaendrődi lakodalomban (+KÉPEK)

John Deere traktorok a gyomaendrődi lakodalomban (+KÉPEK)

Agrofórum Online

Az ifjú pár kérésére John Deere traktorokkal és hintókkal érkezett a násznép egy része a hétvégi lagziba a Békés megyei Gyomaendrődön.

Az ifjú pár kérésére John Deere traktorokkal és hintókkal érkezett a násznép egy része a hétvégi lagziba a Békés megyei Gyomaendrődön. Diószegi László és felesége, Katalin, természetesen nem véletlenül döntött úgy, hogy az ugró szarvasok társaságában mondja ki a boldogító igent, hiszen ők maguk is gazdálkodnak – ráadásul John Deere gépekkel dolgoznak.

„Bérelt földekkel együtt 173 hektáron foglalkozunk növénytermesztéssel, hatféle különböző kultúrát termesztünk, mert így tudunk biztosra menni. Ezen felül állataink is vannak” – mondta el az Agrofórum Online kérdésére a gyomaendrődi termelő, aki hozzátette; őt a föld és a gépek vonzzák jobban, ezért szeretett volna az esküvőn traktorokkal vonulni, míg párja inkább az állatokat kedveli, így a hintókat ő választotta az erőgépek mellé. „Nekünk is John Deere traktorunk van, a környéken is a legtöbb ismerősöm ezekkel dolgozik, és kívülről is nagyon tetszetősek” – magyarázta a választást Diószegi László.

Az Agrofórum szerkesztősége ezúton is gratulál az ifjú párnak, és a sok boldogság mellett eredményes gazdálkodást is kívánunk nekik!

(Gribek Dániel – Agrofórum Online – Fotók: Diós Tamás)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Húszezer sertés égett benn egy hizlaldában

2024. április 17. 15:10

A németországi Szász-Anhalt tartományban körülbelül 20 000 állat pusztult el egy sertéshizlaló üzemben keletkezett súlyos tűzesetben. Nem ez volt az első tűz ezen a farmon Binde településen.

Takarmánynövényekből műalkotások

2024. április 14. 14:10

A növények gyökerei nagyon sokoldalúan felhasználhatóak – művészeti célokra is. Zena Holloway, a Rootfull biotervezője lélegzetelállító alkotásokkal bizonyítja be, mit lehet például a búzafű gyökereiből készíteni.

Újdonság: gyermekeknek szánt seprő- és porszívógépet mutattak be

2024. április 14. 08:10

A fejlesztők legfőbb célkitűzése az volt, hogy a termelők gyermekei is részt vehessenek a családi vállalkozásban.

A pipacsok élete felgyorsítva: 55 nap 44 mp alatt

2024. április 13. 08:10

Vajon hogyan és mennyi idő alatt lesznek kifejlett növények egy csipetnyi pipacsmagból? A TikTok legfrissebb agrárvideója éppen ezt mutatja be nekünk gyorsított felvételen. 55 nap eseményeit követhetjük nyomon, mindössze 44 másodperc alatt.

Tudja-e Ön? Melyek a világ legnagyobb traktorai?

2020. március 20. 17:02

Milyen jellemzők alapján mondjuk egy traktorra, hogy a legnagyobb? Geometriai méret? Motor teljesítmény? Vontatási képesség?

Munkavonat és traktor ütközött

2018. június 7. 18:29

Halálos vasúti baleset történt Tárkány-Felsővasdinnye pusztán csütörtök délután - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Túl van a 400. Kubota traktor értékesítésén a Két-KATA Kft.

2018. június 26. 12:09

A Két-KATA Kft. még csak 4 éve a Kubota márka kizárólagos hazai forgalmazója, a cég életében máris a 400. eladott traktor ünnepélyes átadására került sor.

Jól teljesített a Fendt Nyugat-Európában

2021. január 28. 06:23

Az AGCO közlése szerint a Fendt új szintre lépett az 51 lóerő feletti teljesítményosztályban.