Bulvár
Bulvár

John Deere traktorok a gyomaendrődi lakodalomban (+KÉPEK)

John Deere traktorok a gyomaendrődi lakodalomban (+KÉPEK)

Agrofórum Online

Az ifjú pár kérésére John Deere traktorokkal és hintókkal érkezett a násznép egy része a hétvégi lagziba a Békés megyei Gyomaendrődön.

Az ifjú pár kérésére John Deere traktorokkal és hintókkal érkezett a násznép egy része a hétvégi lagziba a Békés megyei Gyomaendrődön. Diószegi László és felesége, Katalin, természetesen nem véletlenül döntött úgy, hogy az ugró szarvasok társaságában mondja ki a boldogító igent, hiszen ők maguk is gazdálkodnak – ráadásul John Deere gépekkel dolgoznak.

„Bérelt földekkel együtt 173 hektáron foglalkozunk növénytermesztéssel, hatféle különböző kultúrát termesztünk, mert így tudunk biztosra menni. Ezen felül állataink is vannak” – mondta el az Agrofórum Online kérdésére a gyomaendrődi termelő, aki hozzátette; őt a föld és a gépek vonzzák jobban, ezért szeretett volna az esküvőn traktorokkal vonulni, míg párja inkább az állatokat kedveli, így a hintókat ő választotta az erőgépek mellé. „Nekünk is John Deere traktorunk van, a környéken is a legtöbb ismerősöm ezekkel dolgozik, és kívülről is nagyon tetszetősek” – magyarázta a választást Diószegi László.

Az Agrofórum szerkesztősége ezúton is gratulál az ifjú párnak, és a sok boldogság mellett eredményes gazdálkodást is kívánunk nekik!

(Gribek Dániel – Agrofórum Online – Fotók: Diós Tamás)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A brokkolifrizura az új trend

2024. május 18. 12:10

A „brokkolifrizura” egy furcsa hajviselet, amely mára komoly trenddé vált. De hogy néz ki és hogyan készítik a fodrászok?

A kínai AI takarítórobot az élővizekből gyűjti a szemetet

2024. május 16. 13:10

Egy álom válna valóra, ha az élővizeket robotokkal tisztán tarthatnánk. A környezetszennyezés felszámolására mutat megoldást a kínai találmány.

A NASA űrhajósaival üvegházat juttatnának a Hold-felszínre

2024. május 16. 11:10

A következő Holdra szállás során az üvegházban azt vizsgálnák, hogy viseli a „földöntúli” stresszt a növények.

Függőleges erdő épült Milánóban

2024. május 15. 10:10

Egyre több helyen terveznek úgynevezett függőleges erdőket toronyházakra. A milánói zöld építészeti csodáról magyar nyelvű videó is elérhető.

Nagy-Britanniából vásárolt traktort az interneten, de nem érkezett meg

2018. március 6. 14:58

Csalás áldozata lett egy háromszéki férfi, aki Nagy-Britanniából akart interneten keresztül traktort vásárolni.

Megvan, melyik a legnépszerűbb traktormárka a magyar piacon

2023. július 7. 19:10

A rekordot hozó tavalyi első negyedévhez képest 2023. január–március között bő 15 százalékkal esett vissza a kerekes traktorok értékesítése Magyarországon. Nincs nagy meglepetés abban, hogy melyik a legnépszerűbb márka.

Újraszámolt adatsorok az erőgéppiaci cikkekben

2020. december 9. 12:32

Magyarországon a forgalomba helyezési statisztikák szempontjából – a hatályos jogszabályok értelmében – a kombájnokat, egyes rakodógépeket és quadokat, illetve egyéb járműveket is a traktorok közé sorolják a hagyományos értelemben vett traktorok mellett.

Lépéstartás a gépfejlesztéssel - Gumiabroncs körkép 2018 (1. rész)

2018. november 23. 06:33

A követelmények jelentős részének manapság a nagy átmérőjű, széles profilú, radiál szerkezetű, nyitott nyílbordázatú (AS mintázatú), IF (Improved Flexion) vagy VF (Very High Flexion) technológiával gyártott gumiabroncsok felelnek meg leginkább.