Gépinfo
Gépinfo

Prémium minőség, biztos háttér – A Steyr traktorok forgalmazója a Magtár Kft.

Prémium minőség, biztos háttér – A Steyr traktorok forgalmazója a Magtár Kft.

Agrofórum Online

2016 decemberétől a STEYR traktorok magyarországi forgalmazója a Magtár Kft.

2016 decemberétől a STEYR traktorok magyarországi forgalmazója a Magtár Kft. A szolnoki székhelyű cég több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A vállalat alapítása óta minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul, így nem véletlenül eshetett a STEYR traktorokra a választása.

A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok PRÉMIUM kategóriájú termékek, melyek a mai kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, a fejlesztésekben pedig élen járnak.

A STEYR traktorokra jellemző a gazdaságos üzemeltetés, megbízható működés, könnyű kezelhetőség, kényelmes kialakítás, valamint a maximális hatékonyság. A traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szerviz és alkatrészellátásra is. Az alkatrészellátást segíti a közvetlen gyári kapcsolat és annak közelsége is. A gazdák teljes körű kiszolgálását pedig a Magtár Kft. országosan kiépített szervizhálózata, több mint negyed évszázados agrárgép-piaci tapasztalata és területi képviselőinek szaktudása teszi lehetővé.

 

A Magtár Kft. mindezek mellett a honlapján (www.magtarkft.hu) történő online regisztrációt követően 10% alkatrész vásárlási kedvezményt nyújt nem csak leendő partnerei, de a már meglévő STEYR traktor tulajdonosok részére is.

A prémium kategóriás traktorokat 2017. január 25. és 28. között személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. standjánál („A” pavilon , 101 stand) az AgrárgépShow, illetve az AGROmashEXPO keretein belül.

 

(Magtár Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Elképesztő ütemben fejlődik a Lemken és a Krone közös autonóm gépe

2024. március 27. 08:10

Nem kérdés, hogy az autonóm gépek jelentik a mezőgazdaság jövőjét, egyrészt a nagyobb hatékonyság elérése, másrészt pedig a máris égető munkaerőhiány miatt. Két német nagyágyú, a Lemken és a Krone is összefogott ezen a téren.

A 120 LE-t is megugorja az Iseki eddigi legnagyobb traktora

2024. március 25. 14:10

Nagy nyomatékú, kis fogyasztású Deutz motorral szerelték fel a japán Iseki eddigi legnagyobb traktorát, amely már 120 LE fölötti teljesítményű.

Kisebb pázsitokhoz való robotfűnyírók jelentek meg

2024. március 25. 08:10

A Robomow két új, kisebb gyepfelületre tervezett RKS-modellel bővíti a már sikeres RK-sorozatát.

Ez a Toyota pickup 2,6 millió kilométer után ment nyugdíjba

2024. március 24. 16:10

Tizenhat év alatt hétszer tette meg a Föld és a Hold közötti távolságot egy Toyota pickup az Egyesült Államokban, története azonban nem csak az extrém futásteljesítmény miatt érdekes.

Óriástraktor érkezett Kínából, kerekes rakodóból született meg

2024. február 8. 15:40

Pár év alatt fejlesztette ki a kínai LiuGong az óriástraktorát, amely a fő termékei közé tartozó kerekes rakodók alapjaira épült.

Ha gazdálkodó a lakberendező - Menő bútorok veterán traktorokból

2018. április 24. 05:56

Minibár a benzines kannából, asztal és bárpult a motorháztetőből, szék a traktorok üléséből, asztali lámpa John Deere tartozékokból.

Pesszimista a John Deere vezetősége

2019. november 28. 12:17

Régiós tekintetben az Egyesült Államokban és Kanadában számít a mezőgazdasági üzletágban 5 százalékos mínuszra a vállalat a 2020-as pénzügyi évben, míg a világ többi részén, így Európában is stagnálásra számítanak.

Mini vagy Maxi? Hogyan tovább traktorfejlesztés?

2019. augusztus 13. 05:37

Az új nagy teljesítményű traktorok rendkívül drágák, viszont a tömegük még így is túl kicsi ahhoz, hogy hatalmas teljesítményüket hatékonyan alakítsák át vonóerővé. A további jelentős tömegnövelés azonban számos ok miatt nem tűnik követendő fejlődési iránynak.