Szegána Kft.: Van egy jó és egy rossz hírünk

2017. május 19. 10:17

Idén a Mascar Tuareg 525 félprofi bálázóra (120x125-ös bálaméret, rotoros továbbító) keletről egy különösen nagy megrendelés érkezett, mely miatt az európai piacra Tuareg 525 bálázót csak júliustól tudnak biztosítani.

 
 

Van egy jó és egy rossz hírünk
- Melyikkel kezdjem?
- A rosszal…
- A Mascar bálázók jó minőségük és kedvező ár/érték arányuknak hála igen nagy népszerűségre tettek szert Európában és azon kívül is. A Mascar gyár szezonra rendszerint előre előkészít rengeteg bálázót, Corsa, Tuareg, Diavel és Monster sorozatokból, hogy az ügyfelek kiszolgálása raktárról gyorsan történhessen. De idén a Mascar Tuareg 525 félprofi bálázóra (120x125-ös bálaméret, rotoros továbbító) keletről egy különösen nagy megrendelés érkezett, mely miatt az európai piacra Tuareg 525 bálázót csak júliustól tudnak biztosítani.

- Ez tényleg rossz hír… akkor halljuk a jót!
- A Mascar gyár nem szeretné az európai vásárlókat elszalasztani a hosszú szállítási határidő miatt, ezért most a Diavel 630 profi fix kamrás bálázót engedményes áron, és raktárkészletről kínálják.
- Mivel is jobb a Tuaregnél a Diavel?
- Kezdjük az eredettel. A Tuareg a kisebb Corsa sorozat továbbfejlesztése, míg a Diavel a profi változó kamrás Monster sorozat fix kamrás megfelelője. Így hát a Tuareg a Corsa sorozat rendfelszedőjét kapta, melyet rotoros továbbítóval gyorsítottak, a Diavel nagyobb teljesítményű, nagyobb anyagáteresztő képességű rendfelszedővel rendelkezik, ráadásul a Diavel előkamrája hidraulikusan lenyitható, így az esetleges eltömődés könnyedén megszüntethető. Mindkét bálázó alkalmas zöld bála készítésére is, és opcióként szecskázó rendszer is kérhető. 
A kamrakialakítás a Tuareg esetében félig hengeres, félig rúdláncos Ø125-ös vagy Ø155-ös bálamérettel, míg a Diavel kamráját 18 henger Ø130-as méretőre alakítja ki. 
A Diavel-nél a kötözés indítás automatikus, színes kijelzős monitorról történik, míg a Tuaregnél az automata kötözés indítás csak opcióként elérhető. 
Mindkét bálázó alapfelszereltségként nagy hajlásszögű kardánnal és automata láncolajzással is rendelkezik. Tehát a Mascar Diavel bálázók gyorsabbak és még tömörebb bálát tudnak készíteni, mint a Tuareg sorozatúak.
- Mi is ez az akciós ár akkor?
- 8 380 000 Ft + ÁFA helyett 6 990 000 Ft + ÁFA, de ez az ár szigorúan csak 2017. június 15-ig való megrendelésekre és leelőlegezésre érvényes.
- Ez már komoly engedmény tényleg, erre érdemes lépni.

Nagy Márk
SZEGÁNA Kft.

+36-30/627-80-52
szegana1@t-online.hu

(Szegána Kft.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Témakör: