Gépinfo
Gépinfo

Túl a 6000. eladott New Holland traktoron!

Túl a 6000. eladott New Holland traktoron!

Agrofórum Online

A váci székhelyű B.M. Tiszamenti Kft. alapítója és tulajdonosa, Batár Miklós hat darab új, T8.380-as New Holland-dal korszerűsítette gépparkját, mellyel kétezer hektáros, egybefüggő területén gazdálkodik.

 

A birtokon főleg kukoricát, őszi búzát, napraforgót, szójababot és egyéb növényeket termesztenek. Emellett állattartással is foglalkoznak, az évekkel ezelőtt megvásárolt és mintaszerűen kialakított telepen mangalicákat és juhokat tartanak. A mezőgazdaság több területén is jártas családi vállalkozás kimagasló teljesítménye a megújult gépparkkal – leváltva a korábbi T8000-es széria modelljeit – továbbra is garantált, hiszen az új fejlesztésű traktorcsalád minden tagja még erőteljesebb lett, mint az elődmodellek voltak. Többek között ennek köszönhetően érdemelte ki a T8-as sorozat 2014-ben az Év Traktora nemzetközi díjat. A sorozat minden tagja Cursor 9-es erőforrással szerelt; az ECOBlue™ HI-eSCR technológiás motorok pedig megfelelnek még a legszigorúbb, Tier 4B károsanyag-kibocsájtási előírásoknak is.


A képen balról jobbra: Teremi Béla (AGROTEC), Illés Zoltán (AGROTEC), Batár Miklós (tulajdonos), Szabó György (fő-agronómus)

Bízunk benne, hogy hosszú éveken keresztül megbízható szolgálatban részesül a gazdálkodó.

Agrotec Magyarország Kft.

Fotók: Aszódi János.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Elképesztő ütemben fejlődik a Lemken és a Krone közös autonóm gépe

2024. március 27. 08:10

Nem kérdés, hogy az autonóm gépek jelentik a mezőgazdaság jövőjét, egyrészt a nagyobb hatékonyság elérése, másrészt pedig a máris égető munkaerőhiány miatt. Két német nagyágyú, a Lemken és a Krone is összefogott ezen a téren.

A 120 LE-t is megugorja az Iseki eddigi legnagyobb traktora

2024. március 25. 14:10

Nagy nyomatékú, kis fogyasztású Deutz motorral szerelték fel a japán Iseki eddigi legnagyobb traktorát, amely már 120 LE fölötti teljesítményű.

Kisebb pázsitokhoz való robotfűnyírók jelentek meg

2024. március 25. 08:10

A Robomow két új, kisebb gyepfelületre tervezett RKS-modellel bővíti a már sikeres RK-sorozatát.

Ez a Toyota pickup 2,6 millió kilométer után ment nyugdíjba

2024. március 24. 16:10

Tizenhat év alatt hétszer tette meg a Föld és a Hold közötti távolságot egy Toyota pickup az Egyesült Államokban, története azonban nem csak az extrém futásteljesítmény miatt érdekes.

Így égett ki egy 30 ezer eurós traktor

2020. szeptember 24. 07:32

Összesen körülbelül 30 000 euró, azaz mintegy 11 millió forintnyi vagyoni kár keletkezett a beszámolók szerint.

Tippeljen: a Föld melyik országában adják el a legtöbb traktort?

2023. december 14. 13:40

Azt eláruljuk, hogy óriási számokról van szó: ebben az elképesztő tempóban fejlődő régióban csak 2022-ben 912 ezer traktort állítottak munkába, és 680 ezret 2023 első 9 hónapjában.

A traktorok színes világa

2019. május 6. 12:33

Az idők során a traktorgyártó cégek gyártmányaik számára kiválasztottak egy-egy jellegzetes színt és igyekeztek azt közismertté tenni.

Kubota EK1-261, a tökéletes belépőszintű traktor

2023. augusztus 28. 14:10

Egyre több kis gazdaságban, növekvő földméret vagy a professzionális munkavégzés miatt előtérbe kerülnek azok az egyszerűen kezelhető, több funkciós traktorok, melyek kedvező ár mellett jó minőségben érhetők el gazdaságok, családi vállalkozások, kisebb cégek, de akár magánszemélyek számára is.