Gépinfo
Gépinfo

Volkswagen Amarok V6 az Év Pickupja

Volkswagen Amarok V6 az Év Pickupja

Agrofórum Online

Rangos mezőnyben diadalmaskodott a Volkswagen pickupja, mindössze 6 pont választotta el a második helyezettől.

A nemzetközi szakújságírókból álló zsűri a megújult, V6-os motorral szerelt Volkswagen Amarokot választotta a 2018-as Év Pickupjának. A díjat a hajtáslánc hatékonyságának, az autó terhelhetőségének és kapacitásának, a vezető és az utasok kényelmének és biztonsági szempontjainak, valamint az üzemeltetés alacsony működési költségeinek alapján ítélték oda – mondta Jarlath Sweeney, a zsűri elnöke.

A 8 fokozatú automata váltóval szerelt V6-os Amarok 6 ponttal előzte meg a második helyezett új Mercedes-Benz X-osztályt, a harmadik helyen ezúttal a Toyota Hilux zárt.

(Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Ilyen lesz a debreceni BMW!

2024. április 17. 13:10

A BMW Group új tanulmányautója első ízben enged betekintést a Neue Klasse modellgeneráció SAV karosszériaváltozatába.

Skoda Epiq: itt az új elektromos városi SUV!

2024. április 16. 11:10

A Skoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát.

Munka közben is optimalizálható a traktor működése

2024. április 16. 10:10

A Trelleborg először a SIMA 2022 kiállításon mutatta be az adaptív gumiabroncs-felügyeleti rendszerét (ATMS – Adaptive Tire Management System), amely elnyerte a SIMA Innovációs Díj bronzérmét.

Demózni vitte önjáró takarmánykeverő-kiosztóját a Valkon

2024. április 15. 07:40

Új géptípussal bővült idén a Valkon 2007 Kft. kínálata, amely az 1971-ben alapított francia Lucas G takarmánykeverő-kiosztó gépekre szakosodott vállalat legújabb modellje.

Élő videóink az AGROmashEXPO második napjáról

2018. január 25. 20:10

Január 25-én az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás második napján is több alkalommal jelentkeztünk élőben Facebook oldalunkon.

AMG: 585 lóerős G-osztály Genfből

2018. március 11. 17:53

Néhány héttel a detroiti világpremier után a március 18-ig tartó Genfi Autószalonon is bemutatkozott a Mercedes-AMG G 63.

Megérkezett a harmadik generációs Mercedes-Benz Sprinter

2018. június 7. 13:54

Minden eddiginél több konfigurációval érkezik júniusban a vadonatúj Mercedes-Benz Sprinter a haszongépjárműveket értékesítő kereskedésekbe.

Nappal szántóföld, este opera - Mercedes-Benz X-osztály

2018. április 3. 07:39

A terepjáró egyedülálló a piacon, hiszen a pickupok klasszikus tulajdonságait egyesíti a Mercedes dizájnelemeivel, kényelmével és biztonságával.

Életmód Videó