Bulvár
Bulvár

Vonat ütközött traktorral Botykapeterdnél (+KÉPEK)

Vonat ütközött traktorral Botykapeterdnél (+KÉPEK)

Agrofórum Online

Traktorral ütközött egy vonat Botykapeterdnél. A baleset a faluba vezető vasúti átjáróban történt.

Traktorral ütközött egy vonat Botykapeterdnél. A baleset a faluba vezető vasúti átjáróban történt. A balesetben az információk szerint az utasok közül nem sérült meg senki., de több mentő és a mentőhelikopter is a helyszínen volt, akik a mozdony vezetőjét látták el. Az utat a rendőrség lezárta.

(babara.hu)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Így kell orchideát nevelni vízben

2024. március 25. 07:10

Az orchideanevelés komoly kihívás mindazoknak, akik úgy hiszik, könnyű dolguk lesz a növényükkel, hiszen csak egy orchideatáp kell hozzá, és aztán folyton nyílnak majd a virágok.

A „marhahúsrizst” tekintik a jövő fehérjeforrásának dél-koreai tudósok

2024. március 19. 09:10

Dél-koreai kutatók marhahússejteket szaporítanak rizsszemekben. Ez szerintük fenntartható, megfizethető és környezetbarát húspótló fehérjeforrás lehet, és helyettesítheti a hústermelés céljából tenyésztett szarvasmarhákat.

Mohairtó csodaszer egyenesen a hűtőből

2024. március 18. 14:10

A moha nemcsak a fűben, de akár a teraszburkolaton vagy a betonon is megjelenhet. Mutatunk egy megoldást ellene, amely a legtöbb hűtőszerkényben vagy spájzban megtalálható.

Meghökkentő: nitrogént töltenek a chipses zacskókba

2024. március 18. 11:10

Sokan csóválják a fejüket, amikor megvásárolnak egy nagy zacskó chipset, és csak az alján zörög valamennyi a sós finomságból. Pedig éppen a fogyasztó érdekeit szolgálja ez a fajta csomagolás.

A Versatile traktorok viszontagságos története

2019. május 20. 03:33

Az új traktorok 2019 második felében kerülnek az USA és Kanada piacára. Ekkor kapunk pontos információt az új széria tagjainak teljesítményéről és főbb jellemzőiről.

CLAAS XERION hevederes járószerkezettel és Stage V motorokkal

2020. március 24. 14:33

A XERION 4200 motorteljesítménye csaknem 30 lóerővel nőtt 462 lóerőre (340 kW). Ez azt jelenti, hogy a traktor szignifikánsan nagyobb teljesítménytartalékkal rendelkezik a kiegészítő egységek, mint például a teljesítményhidraulika meghajtására, ami hígtrágya kijuttatásakor fontos.

Felavatták a CLAAS cég új tesztközpontját

2019. április 25. 04:34

Az új tesztállomás segítségével lerövidíthető és a termelési ciklusoktól függetleníthető a kombájnok, járvaszecskázók és traktorok fejlesztési ideje. A szimuláció lehetővé teszi a mérnökök számára a gép működési és megbízhatósági ellenőrzését még a fejlesztés korai stádiumában.

Traktorpiac: a John Deere nyerte az első negyedévet

2018. április 11. 09:37

Az év első három hónapjában 580 traktort helyeztek forgalomba Magyarországon, ez 41 százalékos visszaesés 2017 hasonló időszakához képest.