Képek

Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2017

Május 4. és 6. között várja a látogatókat hazánk egyik legrangosabb mezőgazdasági kiállítása, a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. Képgalériánk a rendezvényről.

Güttler szőlészeti gépbemutató Tolcsván

Szőlészeti gépbemutatót tartott március 17-én a Güttler Kft. a Tokaji Borvidékhez tartozó Tolcsva határában, amelyen a saját gyártású Güttler gépek mellett Müthing és Moreni termékek is bemutatkoztak a gyakorlatban.

AGROmashEXPO és AgrárgépShow - Rendezvényzáró képgaléria

Minden idők egyik legsikeresebb agrárkiállítását zárta szombaton a Hungexpo.
A Budapesti Vásárközpontban január 25–28. között megrendezett 35. AGROmashEXPO-n és 7. AgrárgépShow-n, valamint a velük egy időben rendezett Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet szakkiállításokon a tavalyinál is több látogató és kiállító volt jelen.

STEYR traktorok az AGROmashEXPO-n - Magtár Kft. sajtótájékoztató

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás nyitónapján tartott sajtótájékoztatót a Magtár Kft. a cég A pavilonban található standján.
A traktorszériák bemutatása mellett a rendezvényen bejelentették, hogy az osztrák STEYR traktorok kizárólagos, hivatalos magyarországi forgalmazója a Magtár Kft. lett. Fotók: Gribek Tímea

AGROmashEXPO - AgrárgépShow 2017

Január 25-én megnyitotta kapuit a 2017-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow a budapesti Hungexpo területén.
A teltházas kiállítás idén is a mezőgazdasági technika legújabb vívmányait sorakoztatja fel 38 000 négyzetméteren. Fotók: Gribek Tímea

Oldalak